Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Turkey?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Awards 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Turkije | Oost Anatolia |Trektochten | Trektocht naar Ararat

Trektocht naar Ararat

Trekking 9 dagen- 8 nachten

Turkije - TrektochtenMomenteel wordt deze reis niet aangeboden vanwege de veiligheid in de regio. Er worden geen permits verstrekt voor Ararat. Wanneer het weer veilig is, zullen we de reis weer organiseren en reisdata/reissom publiceren.

De standaard trektocht naar Ararat berg kunt u in vier dagen volbrengen, hoewel sommige mensen erin slagen om naar de top te klimmen in drie dagen te doen.
Alle metingen zijn schattingen omdat afstands- en hoogtemarkeringen niet bestaan.
Wij regelen alle apparatuur voor de klim, inclusief tenten, slaapzakken, houweel, handlamp, bergbeklimmingskleding en schoenen. Je hebt een professionele en gecertificeerde lokale gids die drie maaltijden per dag voor je zal bereiden, en natuurlijk thee. We zullen ook alle vereiste officiële toestemmingen van de staat en de lokale autoriteiten voor u verkrijgen. Een gehuurde vrachtwagen met 4-wielaandrijving brengt ons 10-15 km bergopwaarts over een onverharde weg, maar voorbij dit punt verslechtert de weg te zwaar voor voertuigen. De meeste mensen beginnen vanaf hier te wandelen. Je moet waterfiltratie-apparaten dragen als je wilt drinken van de bergbeekjes.Voor meer informatie zie tabblad reisinfo.

Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat
Trektocht naar Ararat