VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | turkije | marmaris | Icmeler

Turkije - West Middelandse Zee - Marmaris - Icmeler

Icmeler is een dorp dat 8 kilometer ten zuiden van van Marmaris ligt. Het dorp is uitgegroeid tot een mondaine badplaats. Alles in dit dorp is erop gericht om zoveel mogelijk toeristen te trekken. Het staat bekend om haar grote brede baai met wit zand en lange promenade die helemaal doorloopt tot aan de grotere toeristische stad Marmaris.

Aan watersportactiviteiten is er geen gebrek. En ben je een liefhebber van georganiseerde dagexcursies dan kun je je de gehele vakantie vermaken met verschillende boottochten en safari’s. Ook kun je je tegoed doen aan cultuur en historie.
Aan de promenade van Icmeler liggen volop bars, pubs en restaurants waar je gelukkig nog steeds terecht kunt voor de traditionele keuken.
De oude kern Icmeler ontdek je overigens het beste te voet. Op vijftien minuten wandelafstand van de badplaats Icmeler steek je via kleine bruggen een kanaal over en kom je aan in het oude centrum van Icmeler. Behalve badplaats is Icmeler zeer populair onder hikers en natuurliefhebbers vanwege de wilde jasmijn en de eucalyptus bomen.