Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Turkey?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Awards 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Over GoTurkey

 Over GoTurkey


GoTurkey.nl A Different Journey!


Met onze website laten wij u graag zien waar GoTurkey voor staat. Een korte en bondige manier om u kennis te laten maken met onze organisatie: wat wij aanbieden, waar wij zijn geweest en de plekken die wij de moeite van een bezoek waard vinden. GoTurkey onderscheidt zich van andere reisorganisaties: bekijk onze website op uw gemak en u zult zien wat wij bedoelen. GoTurkey helpt u graag op persoonlijke wijze: snel, makkelijk en actueel!

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Turkije geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in Istanbul.

Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord, maar wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met om samen een mooie reis naar Turkije samen te stellen!
Hebben wij uw interesse gewekt? Bent u net zo enthousiast als wij? Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak voor een bezoek op ons mooie kantoor aan de grachtengordel in Amsterdam, onze Turkije liefhebbers vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Onder het genot van een kop koffie kijken wij welke reis en welke bestemming binnen Turkije het beste bij u past!

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

GoTurkey.nl